DOLAR 32,3636
EURO 34,7147
ALTIN 2389,417
BIST 10159,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VAR kayıtları tekrar yayımlanacak mı? Murat Ilgaz açıkladı…

VAR KAYITLARI TEKRAR YAYIMLANACAK MI MURAT ILGAZ AÇIKLADI

VAR kayıtları tekrar yayımlanacak mı? Murat Ilgaz açıkladı…
18.01.2023 17:43
A+
A-
beIN SPORTS ekranlarında Erdem Bitik’in moderatörlüğünde yayımlanan “Kuralına Göre” programında Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Murat Ilgaz ve TFF Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas, Süper Toto Süper Lig’in tartışmalı kararları değerlendirildi.
Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Murat Ilgaz, Demir Grup Sivasspor – Galatasaray maçının son anlarında iptal edilen gol pozisyonunu ve daha sonrasında açıklanan VAR kayıtlarını değerlendirdi.
Ilgaz pozisyon için, “Burada aradığımız kanıt ofsayt çizgisinin çizilmesidir. Fakat ofsayt çizgisi çizilipte net bir kanıt sunulamamasına rağmen, sahadaki karar değiştirilmek üzere hakem VAR’a davet edildi. Burada çıkarmamaz gereken şey eğer kanıtın yoksa sahadaki karara sadık kal” sözlerini söyledi.

VAR kayıtları tekrar yayımlanacak mı?

Aynı zamanda ‘VAR kayıtlarının tekrar yayımlanacak mı?’ sorularına da cevap veren Murat Ilgaz şu ifadeleri kullandı:
“Çeşitli ülkeler zaman zaman VAR konuşmalarını yayımlayabiliyorlar. Bunlar Hollanda’da İtalya’da oldu ve şimdi de Türkiye’de bir kez oldu. Şimdi de Sayın Mehmet Büyükeşi’nin söylediği gibi bundan sonra bu konuşmaların yayımlanması düşünülmüyor”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.