DOLAR 32,3445
EURO 34,9372
ALTIN 2392,853
BIST 10207,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor’un transfer hedefinde 3 isim var

Kadrosunu güçlendirmek adına girişimlerini sürdüren Trabzonspor, 3 ismin transferine odaklanmış durumda. Bordo-Mavililer, belirlenen adayların kadroya katılması adına yoğun çaba harcıyor.

Trabzonspor’un transfer hedefinde 3 isim var
16.08.2023 13:21
A+
A-
Trabzonspor’da yeni transferlerin yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından takviye çabalarına hız verilmiş durumda.

Bordo-Mavililer, teknik direktör Nenad Bjelica’nın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

ANA HEDEF MENDY

Angers forması giyen Batista Mendy için girişimlerini sürdüren Trabzonspor, oyuncunun transferi için kulübüne ilk etapta bonuslarla 2 milyon Euro önermişti. Fransız kulübü, bu rakamın artırılmasını talep ettiği için girişimler yavaşladı. 23 yaşındaki ön libero konusunda özellikle teknik direktör Nenad Bjelica’nın oldukça istekli olduğu belirtiliyor. Fırtına bu nedenle şartları zorluyor.

Oyuncu tarafıyla kurulan temaslarda hayli olumlu bir noktaya gelindiği ifade edilirken, Angers’le de temaslar devam ediyor. Yönetimin şu anda öncelikli hedefi Mendy’yi resmi olarak renklere bağlayabilmek.

STOPERE 2 ADAY

Bordo-Mavili takımda stoper takviyesi için de çalışmalar devam ediyor. Fırtına’da bu kapsamda teklif çıkılan iki savunmacı Nuraly Alip ve Tormena’ydı. Nuraly olursa, yerli statüsünde oynayacağı için ciddi avantaj olarak görülüyor.

Tormena için ise menajeri Rus kulüpleriyle de görüşme halinde. Temaslar bu nedenle yavaş ilerliyor. Bordo Mavililer, iki oyuncudan birini kadrosuna katmak adına yoğun mesai içerisinde. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.