DOLAR 32,3597
EURO 34,7341
ALTIN 2396,14
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor’un Batista Mendy ısrarı

Trabzonspor, uzunca bir süredir transfer gündeminde yer alan Angers’den Batista Mendy için şartları sonuna kadar zorluyor

Trabzonspor’un Batista Mendy ısrarı
22.08.2023 13:51
A+
A-
Orta saha bölgesinde ciddi sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da, Batista Mendy konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor…

Yaklaşık 2 hafta önce 2.5 milyon Euro’luk öneriyle ilk olarak kapıyı çalan Bordo-Mavililer, teklifini 5 milyon Euro seviyelerine çekti. 10 milyon Euro’dan başlayan Angers ise önce 8 milyon Euro’ya, ardından da 6-7 milyon Euro bandına indi. İki kulüp arasındaki pazarlıklar iyice hızlanırken, Trabzonspor Yönetimi bu transferi bitirmek adına şartları sonuna kadar zorluyor.

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın çok istediği 23 yaşındaki Fransız futbolcu, takımının küme düşmesinin ardından ayrılmaya karar vermişti. 1 yıl kontratı bulunan Mendy’nin adı son günlerde M’Gladbach’la da anılmıştı. Ancak Trabzonspor’un bu transferde çok daha ciddi ve ısrarcı olduğu belirtildi.

BONUSLAR EKLENEBİLİR

Bjelica bir an önce Mendy’nin takıma katılmasını beklerken, Trabzonspor’un teklifine bazı bonuslar da ekleyebileceği öğrenildi. Hem yönetim hem teknik heyet hem de scout ekibi, Mendy’nin takıma sağlayacağı büyük katkının yanı sıra kısa vadede önemli bonservis kazancı sağlayabileceğini düşünüyor.

BATISTA MENDY KİMDİR?

Batista Adélino Mendy, Ligue 2 kulübü Angers için defansif orta saha oyuncusu olarak oynayan Fransız profesyonel bir futbolcudur. 12 Ocak 2000 tarihinde dünyaya gelen 191 cm boyunda ve 82 kilo olan Mendy, sağ ayağını kullanmaktadır. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.