DOLAR 32,5586
EURO 34,8316
ALTIN 2428,189
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor’da orta sahaya 3 aday

Trabzonspor, orta saha transferi için girişimlerini sürdürüyor. Bordo-mavililer, Makouta, Mendy ve Ademi transferleri için yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindi. İlk aday Ademi, alternatif Mendy, plase de Makouta…

Trabzonspor’da orta sahaya 3 aday
23.08.2023 12:24
A+
A-
Trabzonspor’da uzun zamandır yılan hikayesine dönen orta saha transferi Için belirsizlik devam ederken üç isim ön plana çıktı.

Bonservisi Angers kulübünde bulunan Batista Mendy, Boavista’dan Gaius Makouta ve Bejing Guoan forması giyen Arijan Ademi bordo-mavili ekibin kadrosuna katmak istediği üç isim olarak göze çarpıyor. Bu bölgeye en az iki takviye yapmayı planlayan yönetimin bu oyunculardan en az birini kadroya katma düşüncesinde olduğu ifade edildi.

Trabzonspor’da uzun zamandır yılan hikayesine dönen orta saha transferi Için belirsizlik devam ederken üç isim ön plana çıktı. Bonservisi Angers kulübünde bulunan Batista Mendy, Boavista’dan Gaius Makouta ve Bejing Guoan forması giyen Arijan Ademi bordo-mavili ekibin kadrosuna katmak istediği üç isim olarak göze çarpıyor. Bu bölgeye en az iki takviye yapmayı planlayan yönetimin bu oyunculardan en az birini kadroya katma düşüncesinde olduğu ifade edildi.

3 YILLIK KONTRAT İSTEDİ

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın çok istediği eski öğrencisi 32 yaşındaki Ademi listede favori isim olarak gözüküyor. Ancak 3 yıllık sözleşmede diretmesi nedeniyle transferde şu ana kadar istenilen aşama kaydedilemedi. Alternatifi 23 yaşındaki Mendy için yüksek bonservis rakamını aşağı düşürme çalışmaları sürüyor. Orta alanın üçüncü adayı olan 26 yaşındaki Makouta’yı ise kulübü Boavista’nın bırakmak için önce bir transfer yapmayı şart koşuğunu bildirdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.