DOLAR 32,4887
EURO 34,7522
ALTIN 2422,813
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor’da Enis Bardhi beklentilerin uzağında kaldı

Trabzonspor’a sezon başında gelen isimlerden biri olan Enis Bardhi beklentileri karşılayamadı.

Trabzonspor’da Enis Bardhi beklentilerin uzağında kaldı
21.01.2023 13:27
A+
A-
Trabzonspor’a sezon başında gelen isimlerden biri olan Enis Bardhi beklentilerin uzağında kaldı, performansıyla kafaları karıştırdı.

Bordo-mavili formayla ilk çıktığı 5-2’lik mağlubiyete rağmen Antalyaspor ağlarını iki kez havalandırarak o karşılaşmada dikkatleri çeken tek isim olan Bardhi’nin daha sonra hem aldığı süreler hem de performansı beklentileri karşılamadı.

Transfer yapmak için kasasını doldurmak isteyen bordo-mavili yönetimin ise iyi bir teklif gelmesi halinde Bardhi’yi gözden çıkardığı öğrenildi. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da bu satışa onay verdiği bildirildi. Fırtına’da lig, kupa ve Avrupa’da toplamda 25 maçta şans bulan tecrübeli futbolcu 4 kez ağları havalandırırken, asist katkısı yapmayı başaramadı.

AVCI SERİ İSTİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig’in son şampiyonu olan takımına yeniden kazanma alışkanlığı elde edebilmesi için yoğun bir mesai harcıyor. Yaşanan ‘köstebek’ tartışmalarının gölgesinde takımını toparlama adına yeni adımlar atan deneyimli teknik adam, kazanma alışkanlığı ve bu sayede de takımın özgüvenin artmasını ve sportif başarıyı yakalamayı arzuluyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.