DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor taraftarıyla buluşuyor

Trabzonspor, bu sezon seyircisi önündeki ilk maçını oynayacak. Karadeniz ekibi, bugün Yunanistan’ın AEK takımını Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde ağırlayacak. 20.00’de başlayacak maçı A Spor naklen yayınlayacak.

Trabzonspor taraftarıyla buluşuyor
30.07.2023 11:51
A+
A-
Slovenya’da uzun süren bir kamp çalışmasının ardından Türkiye’ye dönen Trabzonspor, bugün taraftarının önünde ilk maçına çıkacak. Bordo-mavililer, yeni transferlerini de ilk kez görme fırsatı yakalayacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde 20.00’de başlayacak maçı A Spor naklen yayınlayacak.

Bugüne kadar 5 hazırlık maçından 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi çıkaran Trabzonspor, ilk karşılaşmasında Hajduk Split’e 2-0 mağlup olmuş, MOL Fehervar ve Celje ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Rabotnicki’yi 4-1, Triglav’ı ise 4-0’lık sonuçlarla mağlup etmişti.

Lige iki haftalık bir süre kala son hazırlıklarını gerçekleştiren bordo-mavililer son ciddi karşılaşmasını bugün AEK ile yapacak. Karadeniz ekibinde yenilerden sadece Kourbelis’in ilk 11’de oynaması beklenirken, Teknik Direktör Nenad Bjelica da takımın iskeletini kurmak için uğraş veriyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.