DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor, Mehmet Can Aydın için yeniden devrede!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, daha önce teklifte bulunduğu Mehmet Can Aydın için Schalke 04 ile bir kez daha masaya oturacak.

Trabzonspor, Mehmet Can Aydın için yeniden devrede!
27.07.2023 17:03
A+
A-
Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşma sağlanan ancak sonrasında bir takım nedenlerden dolayı beklemeye kararı alınan Mehmet Can Aydın için yeni bir gelişme yaşandı.

Bordo-mavililer Mehmet Can Aydın için Alman ekibi Schalke ile yapılan ilk görüşme olumlu geçmiş ancak ikinci görüşmede pürüzler çıkmıştı.

21 yaşındaki sağ bek için bordo-mavili ekip tekrardan devreye girdi. Oyuncu için tekrarlar görüşme kararı alındığı kaydedildi.

Mehmet Can Aydın geride bıraktığımız sezonda Alman ekibiyle, 18 maça çıktı.

(Haber Kaynak: Günebakış gazetesi)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.