DOLAR 32,5474
EURO 34,9232
ALTIN 2425,857
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor, Bjelica’nın gözdesinden vazgeçmiyor!

Trabzonspor, teknik direktör Bjelica’nın gözdesi olan yıldız golcünün transferine tam anlamıyla yoğunlaşmış durumda. İşte tüm detaylar…

Trabzonspor, Bjelica’nın gözdesinden vazgeçmiyor!
21.08.2023 11:09
A+
A-
Haftalardır ‘Şampiyonlar Ligi eleme maçlarımız bitmeden yıldız golcüyü bırakmayız diyen Hırvat ekibi, 3. turda AEK’ya elendi ve artık herhangi bir bahaneleri kalmadı.

Bu nedenle Trabzonspor, teknik direktör Bjelica’nın gözdesi olan yıldız golcünün transferine tam anlamıyla yoğunlaşmış durumda.

Gözler Petkovic’de

Maxi Gomez’in kiralık transferi için Cadiz Kulübü’yle anlaşan Trabzonspor, hem yabancı kontenjanında yer açacak hem de maaş bütçesini rahatlatacak. Bu gelişmenin ardından gözler forvet transferine çevrilirken, gündemdeki 1 numaralı isim elbette Bruno Petkovic… Haftalardır oyuncuyu bekleyen Bordo-Mavililer, Dinamo Zagreb’in Devler Ligi’nden elenmesinin ardından düğmeye bastı. Daha önce yapılan görüşmelerde ‘Şampiyonlar Ligi eleme maçlarımız bitmeden Petkovic’i bırakamayız’ diyen Hırvat kulübü, önceki gece AEK’ya 3. turda elendi.

1 yıl kontratı kaldı

Yıldız forvet ile maddi konular dahi tüm detaylarda çoktan anlaşan Trabzonspor, artık bu transfere bir an önce nokta koymak istiyor. Dinamo Zagreb cephesiyle hemen görüşen ve son teklifini yineleyen Fırtına, 1 yıl kontratı bulunan Petkovic’i 3 milyon Euro civarı bir bonservisle kadrosuna katmayı hedefliyor. Teknik direktör Nenad Bjelica da eski öğrencisine gelmesi için yoğun pres yapıyor.

Eğer D.Zagreb diretirse…

Daha önce Orsic’in transferinde kilit rol oynayan Bjelica, Dinamo Zagreb’te Petkovic ile 2 sene çalışmış ve 28 yaşındaki oyuncunun Hırvatistan Milli Takımı’na gitmesinde en önemli pay sahiplerinden biri olmuştu. Trabzonspor’un hafta içinde bu transferi çözüme kavuşturması bekleniyor. Aksi takdirde daha fazla beklenmeyecek ve listedeki diğer isimlerden biri takıma kazandırılacak. 

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.