DOLAR 32,5373
EURO 34,8835
ALTIN 2425,01
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şenol Güneş: ”Farka gidebilirdik”

Şenol Güneş, Pendik maçındaki sürpriz puan kaybı ve yeni transferlerin eleştiri toplayan performanslarını Milliyet’e değerlendirdi. Beşiktaş’ın hocası, oyuncularına sahip çıktı.

Şenol Güneş: ”Farka gidebilirdik”
22.08.2023 09:54
A+
A-
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Pendikspor karşısında yaşanan sürpriz puan kaybı ve yeni transferlerin eleştiri toplayan performanslarıyla ilgili Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu. Futbolcularına sahip çıkan Güneş, yeni transferlerin henüz tam hazır olmadıklarına vurgu yaparken şu ifadeleri kullandı:

”Oyuncularımın iyi niyetinden hiç şüphem yok. Sezon başında bu tür dalgalanmalar olabilir. Yeni gelenler tabanca gibi oynasaydı çok farklı olurdu. Biliyoruz ki geç geldiler, tam hazır olmadıklarını da gördük. Hazır olduklarında onların kalitesini hep birlikte göreceğiz. Zamana ihtiyaçları var.

Yabancı transferi yapmak kolay değildir. Bu oyuncuların uyum sağlamaları zaman alır. Yeni gelenler kamp görmedi, hazırlık maçlarında da yoktular. Ancak yetenekli olduklarını biliyoruz. Puan kaybetmeden gitmek isterdik ama olmadı. Buna iş kazası da diyemeyiz. Futbolda bunlar doğaldır.

Pendik maçında Aboubakar ve Muleka’nın çok net pozisyonları var. Bunlardan biri gol olsaydı farka giderdik. Rakibin kapanacağını biliyorduk ancak ikinci golü atamadık. Final paslarını ve son vuruşları iyi kullanamadık. Neticede kendi evimizde kazanmamız gereken bir maçtı.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.