DOLAR 32,4897
EURO 34,7445
ALTIN 2402,864
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Samatta’ya Al Ahly kancası!

Fenerbahçe forması ile bekleneni veremeyen ve şu anda Genk’te kiralık oynayan Ally Samatta için Al Ahly kulübü devreye girdi.

Samatta’ya Al Ahly kancası!
22.01.2023 16:48
A+
A-
Fenerbahçe’nin büyük umutlarla Aston Villa’dan transfer ettiği ve bonservisine 6 milyon euro ödediği eski Belçika Ligi gol kralı olan Ally Samatta’ya talip çıktı.

Sarı Lacivertli ekipte bekleneni veremeyen ve sürekli olarak başka kulüplere kiralanan hücumcunun, sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Bu durumdan dolayı devre arasında oyuncuyu elden çıkarmaya sıcak bakan Fenerbahçe, gelecek teklifleri değerlendirmeye hazır.

ALLY SAMATTA İÇİN AL AHLY DEVREDE

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan oyuncu için Suudi Arabistan basınından transfer haberi geldi. Makul bütçesi dahilinde bir forvet arayan Al Ahly, Fenerbahçe’nin gözden çıkarmaya hazır olduğu Ally Samatta’yı gündemine aldı. Sezon sonunda sözleşmesi biten Samatta’yı devre arasında almak isteyen Al Ahly, Fenerbahçe ile uygun bir zeminde anlaşıp transferi hızlıca bitirmek istiyor.

Son olarak Tanzanyalı Ally Samatta, Genk forması ile bu sezon 18 maça çıkmış ve sadece 1 gol atabilmişti. 

blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.