DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ryan Kent: “İstediklerimizi uyguladık”

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Ryan Kent, Zimbru karşılaşması sonrası görüşlerini aktardı.

Ryan Kent: “İstediklerimizi uyguladık”
27.07.2023 00:51
A+
A-
Fenerbahçe forması giyen Ryan Kent, Zimbru ile oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İngiliz oyuncu, “Öncelikle bizim için pozitif bir performans oldu. Maça çok hızlı başlangıç yaptık. 2. golden sonra biraz benzinimiz bitti diyebilirim ama hala gelişim sürecindeyiz. Ama oyun stilimizi göstermeyi başardık. İstediklerimizi saha içinde uyguladık. Umarım bu tarz atmosferleri daha sık yaşarız.” dedi.

Hava sıcaklığı hatırlatılan Kent, “Bu şartlar altında oynamak zor. Bu koşullar iki takım için de geçerli. Önemli olan sahada oyun üstünlüğünü yakalamak, topa sahip olmak ve rakibi koşturmak, biz de bu şekilde kendimiz açısından oyunu mümkün olduğunca kolaylaştırmaya çalıştık ve bunu da başardık” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.