DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Roy Hodgson’un Zaha üzüntüsü!

Crystal Palace Menajeri Roy Hodgson, Wilfried Zaha’nın Galatasaray’a transferi nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.

Roy Hodgson’un Zaha üzüntüsü!
27.07.2023 17:06
A+
A-
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’ın teknik direktörü Roy Hodgson, Galatasaray’a transfer olan Wilfried Zaha ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“İKONİK BİR FİGÜRÜ KAYBETTİK”

Hodgson, “Wilf’in ayrılmaya ve futbol hayatında yeni bir sayfa açmaya karar verdiğini duymak çok üzücüydü. Her zaman kulübün geleceğine bağlı kalacağını ve bu sezon onunla birlikte çalışma fırsatı bulacağımı ummuştum. Teknik direktör olarak görev yaptığım süre boyunca, yaptığı her şey için kendisine teşekkür etmek istiyorum. Kulüp ikonik bir figürü kaybetti. Wilfried’i daha uzun süre kalmaya ikna edemediğimiz için üzgün olmakla birlikte, kendisine ve ailesine yeni maceralarında bol şans dilemekten başka bir şey yapamıyoruz.” diye konuştu.

Crystal Palace’ın başkanı Steve Parish ise Zaha için, “Wilfried Zaha en iyi ve etkili oyuncumuz olduktan sonra kulüpten ayrıldı. Kariyeri sona ermeden önce farklı bir yerde, yeni bir deneyim yaşamak ve başka bir mücadeleye girmek istedi. Sanırım bu hepimizin anlayabileceği bir şey.” sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.