DOLAR 32,4798
EURO 34,8636
ALTIN 2441,487
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Recep Uçar: “Oyuncularım istediklerimi yaptı”

Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar, Galatasaray maçı sonrası konuştu.

Recep Uçar: “Oyuncularım istediklerimi yaptı”
01.02.2023 23:36
A+
A-
Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar, Galatasaray’a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmayı değerlendirdi.

Uçar maç sonu açıklamasında, “Son oynadığımız 5 maçta travmatik maçlar kaybettik. Gücümüz, bütçemiz ve kalitemiz belli olmasına rağmen her maçta bir oyun ortaya koymaya çalıştık. Galatasaray’a karşı kendi oyunumuzu oynamaya geldik. İki kırılma noktası var. Onur Ayık ile ilk yarıda girdiğimiz posiyonları atsak, devreye farklı girerdik. Galatasaray’ın ilk yarıda o netlikte pozisyonları yoktu.” diye konuştu.

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi etkili başlamak istediklerini belirten Uçar, “İkinci yarı oyunu geride kabul etme gibi bir düşüncemiz yoktu. Belki sezonun en şanssız takımı, sezonun en şanssız teknik direktörüyüm. Pozisyon yokken top çarptı ve penaltı. Galatasaray içeride çok ofansif oynuyor, 7 oyuncuyla hücum ediyorlar. Ona rağmen iyi kapatıyorduk. Ancak 77’de 10 kişi kaldık. Kalan bölümde boş alanlar bulacaktık ama eksik kaldık. Mauro Icardi’nin golleri ve kaybettik.” sözlerini kullandı.

Sahada oyuncularından beklediklediği oyunu aldığını söyleyen Uçar, açıklamarını şu sözlerle noktaladı: “Oyundan ve oyuncularımdan memnunum. İstediğim her şeyi yaptılar ama kaybettik. Devam edeceğiz. karakterli şekilde mücadelemize devam edeceğiz. Galatasaray’ı tebrik ederim. Hakem ekibi de iyi maç yönetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.