DOLAR 32,5269
EURO 34,9968
ALTIN 2435,24
BIST 9767,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Real Madrid ve Barcelona’dan Ansu Fati düellosu

Real Madrid Transfer Haberleri: Adı Real Madrid’e transfer olacağı haberleriyle İspanya’da gündem olan Ansu Fati için Real Madrid ve Barcelona cephesinden açıklamalar geldi.

Real Madrid ve Barcelona’dan Ansu Fati düellosu
18.08.2023 16:15
A+
A-
Adı son zamanlarda sık sık Real Madrid ile anılan Ansu Fati için İspanya’dan açıklamalar birbiri ardına geliyor. 

Almeria karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Ansu Fati’nin olası transferi hakkında da açıklamada bulundu. 

”HARİKA BİR GELECEĞİ OLACAK”

”Ansu Fati takımınıza katılacak mı” sorusuna yanıt veren Ancelotti, ”Ansu Fati büyük bir yetenek. Harika bir geleceği olacak.” ifadelerini kullandı. 

XAVI’DEN CEVAP GELDݠ

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Ansu Fati’nin Real Madrid iddiaları hakkında Real Madrid cephesine cevap verdi. 

”BARCELONA’NIN MİRASI”

Cadiz karşılaşması öncesi basın toplantısında konuşan Xavi Hernandez, ”Ansu Fati Real Madrid’e mi gidecek? Bu bir şaka değil mi? Ansu hakkında daha önceden söyledim. O, bu kulübün bugün ve gelecekteki mirasının bir parçası. Burada kalmaya devam edecek.” dedi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR 

Barcelona ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Ansu Fati’nin piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor. Genç yıldız geçtiğimiz sezon Katalan ekibinde 51 karşılaşmada 10 gol, 4 asistlik performans sergilemişti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.