DOLAR 32,5142
EURO 34,9313
ALTIN 2434,005
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Radomir Kokovic: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”

Göztepe teknik direktörü Radomir Kokovic, Sakaryaspor karşılaşmasının ardından açıklamarda bulundu.

Radomir Kokovic: “Kaybettiğimiz için üzgünüz”
14.08.2023 01:54
A+
A-
Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında İzmir’deki Gürsel Aksel Stadı’nın zemininin hazır olmaması nedeniyle Manisa’daki Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanan maçta konuk ettiği Sakaryaspor’a 1-0 mağlup olan Göztepe’nin teknik direktörü Radomir Kokovic, müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kokovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakayı kazanabilecek şanslar ürettiklerini ancak bu şansları gole çevirmekte şanssızlık yaşadıklarını belirtti.

Baskılı oynadıkları bir bölümde bireysel hatayla kalelerinde golü gördüklerini aktaran Kokovic, “Sonraki süreçte oyun biraz gergin geçti, golü bulamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Takımımıza yeni katılan oyuncular oldu, tabii ki bir adaptasyon süreci geçiriyorlar. Daha iyi olmak için mücadelemize devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kokovic, maçı Gürsel Aksel Stadı’nda oynamayı arzu ettiklerini ve Akhisar’da oynamanın kendileri için bir dezavantaj olduğunu sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.