DOLAR 32,3567
EURO 34,7411
ALTIN 2392,963
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pedri’den Galatasaray itirafı!

Barcelona’nın genç yıldızı Pedri, kendisini en çok etkileyen stadyumlar arasında Galatasaray’ın stadyumunun da olduğunu söyledi.

Pedri’den Galatasaray itirafı!
22.08.2023 16:39
A+
A-
Barcelona’nın genç yıldızı Pedri, bir YouTube kanalına özel bir röportaj verdi.

20 yaşındaki futbolcu, etkilendiği stadyumlar arasında Galatasaray’ın stadyumunun da olduğunu aktardı.

Genç yıldız, “Sizi en çok etkileyen üç stadyum saymanız gerekse bunlar hangileri olurdu?” sorusuna, “Sanırım beni en çok şaşırtan şey Galatasaray Stadyumu’ndaki atmosfer oldu. Bu stadyumda daha önce hiç maç izlememiştim ve çılgıncaydı. Diğer ikisi Camp Nou ve Berbabeu. Her iki stadyum da çok fazla insan ağırlayabiliyor ve çok etkileyici. Bu stadyumlarda oynamayı gerçekten seviyorum” cevabını verdi.

Galatasaray ve Barcelona, 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşılaşmıştı. İspanya’daki ilk maç 0-0 sona ermişti. Barcelona, İstanbul’daki maçı 2-1 kazanarak turu geçmişti. Katalan ekibine turu getiren golleri Pedri ve Pierre-Emerick Aubameyang atarken, Galatasaray’ın golü Marcao’dan gelmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.