DOLAR 32,3956
EURO 34,8079
ALTIN 2400,152
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nicolas Pepe an meselesi

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Nicolas Pepe’yle kişisel konularda anlaşma sağladı ve Arsenal ile anlaşmak üzere.

Nicolas Pepe an meselesi
20.08.2023 11:30
A+
A-
Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in talebi sonrası yönetim, kadroyu güçlendirmek için girişimlere başlamıştı.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’den Nicolas Pepe’yi kadrosuna katmak için düğmeye basmıştı.

EL SIKIŞILDI

28 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyla menajeri aracılığıyla el sıkışan idareciler, oyuncuyu bedelsiz olarak Arsenal’den almak istedi ancak bu konuda başarılı olamadı.

Pepe’yi 2019 yılında Lille’den alırken 80 milyon Euro ödeyen Ada ekibi, oyuncusunu ücretsiz olarak göndermeyeceğini Beşiktaş’a iletti.

2 OPSİYON VAR

Bu gelişme sonrasında Pepe’nin, Arsenal’deki sözleşmesini 1 yıl daha uzatıp satın alma opsiyonlu kiralama veya direkt satın alma formülüyle Siyah-Beyazlı yapılması için girişimler hızlandı. Yakın süreçte Pepe transferinden aksiyon alınması bekleniyor.

28 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Nice formasıyla 28 resmi maça çıkan Nicolas Pepe bu karşılaşmalarda 8 gollük katkı sağladı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.