DOLAR 32,3685
EURO 34,6965
ALTIN 2392,022
BIST 10171,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Neler yaşandı? İlhan Palut beIN SPORTS’a konuştu!

NELER YAŞANDI İLHAN PALUT BEIN SPORTS A KONUŞTU

Neler yaşandı? İlhan Palut beIN SPORTS’a konuştu!
18.01.2023 17:44
A+
A-
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Arabam.com Konyaspor ile sürpriz bir şekilde yolları ayrılan teknik direktör İlhan Palut, beIN SPORTS’a özel açıklamalarda bulundu.
Başarılı teknik direktör, Gün Ortası programına bağlanarak Burak Ölmez’in sorularına içtenlikle cevaplar verdi.
Başarılı teknik direktör, ayrılık sürecini şu şekilde aktardı:
“Genel olarak başarılı bir dönem geçirdik. Beşiktaş maçını kaybettik. Kazanılancak bir maçtı. Maçı kaybettik ve ben oyuncularımla bire bir toplantılar yaptım. Daha sonra ikinci başkanımız beni yanına çağırdı. 30 saniyelik bir görüşmeydi. Onlar için de üzücü bir görüşme olacağını ama benimle yolları ayırmaya karar verdiklerini söylediler. Bunun gerekçesi olarak da bir kan değişikliğinin takım için uygun olacağının kararını aldıklarını söylediler. Ben de teşekkür ettim ve süreç başladı.
Nedenini sordum. Spesifik bir durum var mı yoksa genel olarak mı bu kararı aldınız dediğimde ‘hayır yok. Sie çok büyük saygı duyuyoruz ama bir kan değişikliğinin takım için daha iyi olacağını söylediler.’ Bunun üzerine ben de hayırlı olsun o zaman dedim ve söylediğim gibi süreci başlatıtık.
Ayrılığı hissettim mi? Takımımızın daha iyi olması için zaman zaman istişarelerilerimiz oluyor. Bazı oyuncu performansları ve nerelerde oyunculara ihtiyacımız oluyor, takımdan ayrılacak oyuncular olacak mı diye ben ve ekibimle konuşmalarımız oluyor. Devre arasından itibaren bu konuları konuşuyorduk ama perşembe günü oynayacağımız maç ile ilgili oyuncularımla konuşurken böyle bir durumu beklemem mümkün değil.
Ben, konuşmaya çok zor olacak diye başladıklarında herhalde takıma transfer yapılmacak tarzı bir şeylerin konuşulacağını içimden geçirdim. Hiç beklemediğim bir noktaydı. Anlaşamadığımız konular vardı ama bu boyutta değildi. Bu bana hiç hissettirilmedi. Benim için, teknik ekip için, oyuncular için, tesisteki tüm çalışanlar için ve tabii ki seyirciler için çok sürpriz bir karardı.
Benim anlaşmamdan sonra bir teknik direktörle anlaşmaya karar verilmesi benim cevaplayacağım bir şey değil. Takdir kamuoyunun. Konyaspor için hayırlısı olsun. Yeni bir teknik direktöre geldi. Bize de düşen ona başarılar dilemektir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.