DOLAR 32,4798
EURO 34,8636
ALTIN 2441,487
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Naci Ünüvar: “Reaksiyon gösterdik”

Trabzonspor forması giyen Naci Ünüvar, Antalyaspor maçı sonrası konuştu.

Naci Ünüvar: “Reaksiyon gösterdik”
01.02.2023 23:21
A+
A-
Trabzonspor’da, Antalyaspor karşılaşmasında 2. golü atan Naci Ünüvar, maç sonu konuştu.

Naci, “Geçen haftaki mağlubiyetten sonra hem kendimiz hem taraftarımız için reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Daha farklı olabilirdi. Gol atmak güzel. Kendimi mutlu hissediyorum gol attığım için.” diye konuştu.

“Her oyuncu oynamak ister. Ben de gol ve asistlerle takıma yardımcı olabilirsem kendimi mutlu hissederim.” sözlerini kullanan Naci Ünüvar, gol anında yaşadığı sevinç için, “Çok güzel bir gol sevinci oldu. Çok mutluydum o an.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.