DOLAR 32,4895
EURO 34,7486
ALTIN 2408,055
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Muzaffer Bilazer: “Buralardan kalkacağız”

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında konuk ettiği Göztepe’ye 1-0 mağlup olan Erzurumspor FK’nin teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Muzaffer Bilazer: “Buralardan kalkacağız”
21.01.2023 17:57
A+
A-
Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında konuk ettiği Göztepe’ye 1-0 mağlup olan Erzurumspor FK’nin teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer, kendi sahalarında kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Muzaffer Bilazer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başlayamadıklarını belirterek, “Kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Maça çok iyi başlayamadık ama ona rağmen iyi pozisyonlarımız var. Bizim için maçın kırılma anı penaltı oldu. Eren penaltıyı Olanare’ye bıraktı. O golü atmış olsaydık ikinci yarı başka bir duygu olacaktı.” dedi.

Bilazer, oyunda zaman zaman üstünlüğü ele geçirdiklerini ifade ederek, “İlk 30 dakika istediğimiz olmadı. Daha sonra kısmen oyunu üstümüze aldık ama skor anlamından dengeyi kuramadık. Dengeyi kurmuş olsaydık maçın hikayesi farklı olurdu. Hem iç hem dış sahada zor günler geçiriyoruz. Erzurumspor büyük bir camia buralardan kalkacağız. Dik durup yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.