DOLAR 32,4017
EURO 34,7997
ALTIN 2434,597
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Murat Sancak: “Hakem genel olarak iyiydi”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe ile oynadıkları ve 1-1 beraberlik ile sonuçlanan maçın hakemi Ali Palabıyık hakkında bir paylaşım yaptı.

Murat Sancak: “Hakem genel olarak iyiydi”
03.02.2023 10:51
A+
A-
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe ile oynanan ve 1-1 beraberlik ile sonuçlanan maçın ardından Twitter’da bir paylaşımda bulundu.

Maçın hakemi Ali Palabıyık’ın performansını değerlendiren Sancak,Dün zevkli bir maç seyrettik. Her iki tarafın da kaybettiği 2 puan var. Dün hakem genel anlamda iyiydi, en azından eyyamcı değildi. Kimine göre el, kimine göre gol. Kimine göre ofsayt, kimine göre değil. Kimine göre ayak dışarıda ve kırmızı, kimine göre değil.” dedi.

Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Sancak, Bazı şeytanlar var. Ellerini Türk futbolunun üzerinden çekmedikçe, birileri futbolu yönetmekten vazgeçmedikçe işimiz zor. Cezalıyım, susuyorsam para cezam 2 katına çarpılarak verilmesin diyedir. Bazı şeytanlar Adana’yı sevmiyor, niye acaba?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.