DOLAR 32,519
EURO 34,8827
ALTIN 2439,252
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Monaco’dan Hazard’a kanca!

Avrupa’dan Transfer Haberleri: Monaco, Borussia Dortmund’dan Thorgan Hazard’ın transferi için harekete geçti.

Monaco’dan Hazard’a kanca!
13.08.2023 15:54
A+
A-
Fransa Ligi ekiplerinden Monaco, Thorgan Hazard’ı kadrosuna katmak istiyor.

Sport 1’de yer alan habere göre, Monaco’nun Belçikalı futbolcunun transferi için nabız yoklamaya başladığı belirtildi. Fransız temsilcisinin, 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temasa geçtiği aktarıldı.

Hazard’ın ise şu anda Fransa’ya transfer olmak konusunda yüzde yüz ikna olmadığı kaydedildi.

FENERBAHÇE İLE ADI GEÇTİ

Hazard için daha önce Fenerbahçe ve Royal Antwerp haberlerinin de çıktığı hatırlatıldı. Borussia Dortmund’un, transfer konusunda deneyimli oyuncunun önüne bir engel koymayacağı vurgulandı. Alman ekibinin, Hazard için beklentisinin 2 milyon euro olduğu öne sürüldü.

Borussia Dortmund’un geçen sezonun ikinci yarısında PSV Eindhoven’a kiralık olarak gönderdiği Hazard’ın Alman ekibiyle sözleşmesi gelecek yl sona eriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.