DOLAR 32,5249
EURO 34,9217
ALTIN 2440,044
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Marko Arnautovic, Inter’e geri dönüyor

Avrupa Transfer Haberleri: Inter, bir dönem kadrosunda bulundurduğu Bologna forması giyen Marko Arnautovic’i kadrosuna katmak üzere.

Marko Arnautovic, Inter’e geri dönüyor
14.08.2023 21:30
A+
A-
Edin Dzeko ve Romelu Lukaku ile yollarını ayıran Inter, Marcus Thuram transferinden sonra yeni bir santrfor transferine daha hazırlanıyor. 

La Gazzetta Dello Sport’un haberine göre; Inter, bir dönem kadrosunda bulundurduğu 34 yaşındaki Avusturyalı santrfor Marko Arnautovic’i kadrosuna katmak üzere. 

Inter’in tecrübeli oyuncu için kulübü Bologna ile 10 milyon euro bonservis karşılığında anlaştığı belirtildi. 

Arnautovic’in Çarşamba günü Milano’ya gelip sağlık kontrollerinden geçmesi planlandığı belirtilirken, Inter ile 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. 

3 MAÇA ÇIKTI 

2010 yılında Inter forması giyen Arnautovic mavi-siyahlı formayla 3 karşılaşmaya çıkmıştı.

SEZON RAKAMLARI 

Geçtiğimiz sezon Bologna formasıyla 23 karşılaşmaya çıkan Arnautovic 10 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.