DOLAR 32,33
EURO 34,8548
ALTIN 2391,734
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Malinovskyi’nin talipleri artıyor!

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan Ruslan Malinovskyi’nin talipleri artıyor. Ukraynalı futbolcu ile İtalya’dan Torino’nun ardından; Genoa, Monza ve Bologna da ilgileniyor.

Malinovskyi’nin talipleri artıyor!
14.08.2023 20:39
A+
A-
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş’ın orta saha transferindeki adaylarından biri olan Ruslan Malinovskyi için talipler giderek artıyor.

TORINO İLE ANLAŞMA YOK!

Fransız basınında yer alan haberde, Marsilya’nın kadroda düşünmediği Ukraynalı futbolcu için bir süredir Torino ile görüştüğü hatırlatıldı. Ancak iki kulüp arasında şu ana kadar yapılan görüşmelerde satın alma opsiyonu nedeniyle bir anlaşma olmadığı belirtildi.

İTALYAN EKİPLERİNİN GÖZDESİ

Bu gelişmenin ardından İtalya’dan bazı ekiplerin de 30 yaşındaki futbolcu için transfer yarışına dahil olduğu öne sürüldü. Malinovskyi ile İtalya’dan ilgilenen diğer ekiplerin; Genoa, Monza ve Bologna olduğu kaydedildi.

TORINO’YU İSTİYOR

Malinovskyi’nin ise Torino ile anlaşma sağladığı ve İtalyan ekibine transfer olmak konusunda ısrarcı olduğu iddia edildi.

RUSLAN MALINOVSKYI KİMDİR?

30 yaşındaki Ukraynalı futbolcu Ruslan Malinovskyi kariyerinde; Shakhtar Donetsk, Zorya, Genk, Atalanta ve Marsilya formaları giydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.