DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Luan Peres’ten Jesus-Kartal karşılaştırması

Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunma oyuncusu, Zimbru maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Luan Peres’ten Jesus-Kartal karşılaştırması
26.07.2023 23:15
A+
A-
Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunma oyuncusu Luan Peres, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda oynanacak Zimbru maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Sezon önünü iyi geçirdiklerini söyleyen Peres, “Sezon öncesi bizim için fazlaca iyi geçti, sıkı çalıştık, çok yoğun antrenman yaptık. Rusya kampı da çok faydalı geçti. Takımdaki herkes kendini en iyi şekilde hazırladı yeni sezona. Bana göre hocamızla önemli çalışmalar yaptık. Fenerbahçe gibi büyük bir takım farklı turnuvalarda oynamaya alışkın. Kaliteli bir takımız. En iyisi için performansımızı sahaya koyacağız. İlk günden bu yana iyi bir çalışma ortamı var. Kaliteli oyuncular da takıma eklendi. Fenerbahçe için bu sezon her başarı mümkün.” dedi.

KARTAL – JESUS KARŞILAŞTIRMASI

İsmail Kartal ve Jorge Jesus arasında bir değerlendirme yapan Peres, “Her hocanın farklı bir oyun felsefesi vardır. Şu anda gerçekleştirdiğimiz metodlar, bir önceki sezona göre çok daha farklı ve çok iyi bir felsefe. Biz oyuncular da bu felsefeye adapte olmaya çalışıyoruz, bizden neler istediğini anlıyoruz. Yeni düzenden ötürü çok mutluyuz. Anlatmak istediklerini kolayca anlatıyor, hiçbir sorun yaşamıyoruz. Herkes hocamıza saygı duyuyoruz. Hızlıca adapte oluyoruz ama ilerletmemiz gereken noktalar da var. Şu an iyi bir yoldayız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.