DOLAR 32,5827
EURO 35,0118
ALTIN 2461,526
BIST 9902,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kluivert: “İnanılmaz bir skor aldık”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Osijek karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Kluivert: “İnanılmaz bir skor aldık”
11.08.2023 00:57
A+
A-
UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Hırvatistan temsilcisi Osijek’i 5-1 yenen Yukatel Adana Demirspor’un teknik direktör Patrick Kluivert, “İnanılmaz bir skor aldık, inanılmaz bir performans gösterdik ama baktığınızda biz hala Hırvatistan’a gidip ikinci maçı oynamamız lazım.” dedi.

Kluivert, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Takımın verdiği mücadelenin, kararlaştırdıkları her şeyi uygulayabilmesinin ve bitiriciliğinin muazzam ötesi olduğunu ifade eden Kluivert, şunları dile getirdi:

“Bu akşam çocuklarımız mutlu olabilirler. Ama biz turu daha geçmedik. Bir şeyler başarabilmek için daha çok çalışmamız lazım. Daha yolun başındayız. Pazar günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacağız. Bu akşam mutlu olabilirler ama yarından itibaren tekrar çalışmaya başlayacağız. Takımımla ve futbolcularımızla aşırı derecede gurur duyuyorum.”

Kluivert, ilk yarıda rakibin pozisyon azlığına dair soru üzerine, bunun kendi takımının mücadelesinden, birlik ve beraberliğinden kaynaklandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Rakiplerin şut atamaması çok sevindirici. Çünkü rakipler şut attığında gol atma ihtimalleri oluyor. O yüzden ihtimal bırakmamamız çok çok önemliydi. İnanılmaz bir skor aldık, inanılmaz bir performans gösterdik ama baktığınızda biz hala Hırvatistan’a gidip ikinci maçı oynamamız lazım. O yüzden ayaklarımız yere basması lazım. O zaman oraya gittiğimizde eğer bu şekilde oynamaya devam edersek tabii ki de daha fazla mutlu oluruz.”

TRANSFER SORUSUNA CEVAP

Kluivert, “Transfer olacak mı?” sorusuna, şöyle cevap verdi:

“Şu an için ben takımımla gayet mutluyum ama başkanımız eğer kaliteli bir futbolcu eklemek isterse ‘hayır’ diyemem. Ama şunu da söylemek lazım; üç kulvarda da devam etmemiz gerekiyor. Her zaman futbolcularıma da söylediğim gibi ilk 11 önemli değil, takım önemli. Çünkü eğer çok iyi bir yedek kulüben varsa ve rotasyonu istediğin gibi yapabiliyorsan mental olarak hazırsın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.