DOLAR 32,5595
EURO 35,0011
ALTIN 2424,239
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karşıyaka’dan dev transfer hamlesi

TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen Sinan Gümüş’ü transfer etmek için çalışmalara başladı.

Karşıyaka’dan dev transfer hamlesi
19.08.2023 16:36
A+
A-
Yeni sezonda 6’ncı yılını geçireceği TFF 3’üncü Lig’den kurtulma hedefiyle çok iddialı bir kadro oluşturmaya çalışan Karşıyaka, golcü Adem Büyük’e sözleşme imzalattıktan sonra Sinan Gümüş’e kanca attı.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE’DE OYNADI

Kaf-Kaf’ta yeni yönetim, Almanya’da Stuttgart’ta yetişip 5 sezon Galatasaray, 1 sezon da Fenerbahçe forması giyen 29 yaşındaki Antalyasporlu sağ kanat oyuncusu için de düğmeye bastı. Seria A’da bir dönem Genoa’da da oynayan Sinan Gümüş, Türkiye’deki tüm kariyerini geçirdiği Süper Lig’de 123 maçta 27 gol attı.

Sinan, Galatasaray formasıyla 3 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 2 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

2 TRANSFER DAHA HEDEFLENİYOR

Karşıyaka yönetiminin gurbetçi yıldız için nabız yokladığı öğrenildi. Menajerler yeşil-kırmızılılara Denizlispor’dan ayrılan orta saha Mustafa Çeçenoğlu’nun da önerdi. Karşıyaka, kanat, 10 numara ve sol bek transferleri yaparak kadroyu tamamlamayı hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.