DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Josef de Souza’dan Beşiktaş ve Coutinho transferi cevabı

Beşiktaş Transfer Haberleri Son Dakika: Beşiktaş’ın transfer gündemine gelen Philippe Coutinho için Josef de Souza açıklama yaptı.

Josef de Souza’dan Beşiktaş ve Coutinho transferi cevabı
27.07.2023 14:12
A+
A-
Beşiktaş’ın transfer gündemine gelen Philippe Coutinho için flaş bir açıklama geldi.

Siyah-beyazlıların Brezilyalı eski futbolcusu Josef de Souza, yakın arkadaşı Coutinho transferi için gerekli görüşmelerin yapıldığını ama sonuç alınamadığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından Coutinho’nun Türkiye’ye şu an için gelmeyeceğini söyleyen Josef de Souza “Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Beşiktaş denedi, Ceyhun Kazancı elinden geleni yaptı… Bu sefer arkadaşım, Türkiye’ye gitmiyor. Başka planları var ve ona saygı duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Josef de Souza’nın bu açıklamasının ardından Beşiktaşlı taraftarların bazıları üzüldü, bazıları ise 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızın eskisi gibi iyi olmadığı vurgulayarak sevindi.

PHİLİPPE COUTİNHO KİMDİR?

Liverpool’dan 2018 yılında 135 milyon Euro karşılığında Barcelona’ya transfer olan deneyimli oyuncu, burada tutunamamıştı.

Coutinho, sonrasında Bayern Münih’e kiralanmış, ardından son olarak geçen yıl 20 milyon Euro karşılığında Aston Villa’ya transfer olmuştu. Coutinho’nun kupa koleksiyonunda başta Şampiyonlar Ligi kupası olmak üzere birçok önemli başarı var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.