DOLAR 32,3685
EURO 34,6965
ALTIN 2392,022
BIST 10171,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İlhan Palut ilk kez açıkladı: “Emre Hoca ile görüştüm…”

İLHAN PALUT İLK KEZ AÇIKLADI EMRE HOCA İLE GÖRÜŞTÜM

İlhan Palut ilk kez açıkladı: “Emre Hoca ile görüştüm…”
18.01.2023 17:45
A+
A-
Arabam.com Konyaspor’la yollarını ayıran teknik direktör İlhan Palut, Pro Lisans ile ilgili sözlerine açıklık getirdi.
beIN SPORTS’a özel açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile arasında yaşananlarla ilgili “Emre Belözoğlu ayrılığım sonrası beni aradı. Başakşehir maçlarına gittiğimizde odasında oturur kahve içeriz. Nuri Şahin ile de konuşuruz. Türk hocalarla dayanışma içerisindeyiz. Emre Hoca eksik bilgilendirildiği için benle ilgili konuştuğunu söyledi.” dedi.
Sözlerinin herhangi bir Türk teknik adamla ilgili olmadğının altını çizen İlhan Palut “Emre Hoca ile birbirimizi gerçekten seviyor ve sayıyoruz. İnşallah benden daha başarılı olurlar. Ben sadece pro lisans ile ilgili düzenleme yapılması gerektiğini söyledim. Biz bunu aramızda çözdük.” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.