DOLAR 32,5694
EURO 34,9653
ALTIN 2427,267
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hüseyin Eroğlu:”Kazanmak istiyorduk olmadı”

Trendyol Süper Lig’in 2.haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olan Samsunspor’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Eroğlu:”Kazanmak istiyorduk olmadı”
22.08.2023 00:09
A+
A-
Süper Lig’in 2.haftasında Fenerbahçe’ye 2-0 kaybeden Yılport Samsunspor’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu maç sonları konuştu.

Eroğlu, ”İç saha maçımızı kazanmak istiyorduk ama olmadı. Fenerbahçe’ye karşı hazırlandık, onları konfor alanından çıkartırsak sıkıntı yaratacağımızı biliyorduk. İlk yarı belli bölümelrde iyi yaptık ve Fenerbahçe’ye göre daha çok poziyona girdik. Fenerbahçe’nin etkili isimlerinin bağlantılarını kesmeye çalıştık. Savunmada iyi durduk ama Fenerbahçe ile oynuyoruz. Bir pozisyonda gol yedik ve maçı kaybettik. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha iyi bir takım olacağız” dedi.

Tecrübeli teknik adam transfer hakkında ise ”Forvet, orta saha transferi için başkanımız Yüksel Yıldırım çalışmalara devam ediyor. Daha 38 hafta var. Daha iyi takım olmaya çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.