DOLAR 32,5136
EURO 34,8092
ALTIN 2426,457
BIST 9715,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Hiçbir kulüp bu açıklamayı yapamayacak”

HİÇBİR KULÜP BU AÇIKLAMAYI YAPAMAYACAK

“Hiçbir kulüp bu açıklamayı yapamayacak”
18.01.2023 17:45
A+
A-
Arabam.com Konyaspor’la yollarını ayıran İlhan Palut, geleceğiyle ilgili merak edilenleri beIN SPORTS’a açıkladı.
Dinlenmeyi düşünmediğini ve çalışmak istediğini belirten başarılı teknik adam, buna karşın hocası olan bir kulüple görüşmeyeceğinin de altını çizdi.
İlhan Palut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bazen başarılı, bazen başarısız olurum ama bu benim sevdam. Teknik direktörü olan hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. Hocasıyla yollarını ayıran hiçbir kulübün sosyal medya hesabında iki saat sonra “Hoş geldin İlhan Palut” açıklamasını göstermeyeceğim.” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.