DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hakan Bolat: “Travmayı futbolla atlatabiliriz”

Ligden çekilmeyen İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, “Travmayı atlatmak için buna ihtiyacımız var. Bir de şampiyonluk olursa, insanlar acayip sevinir” dedi.

Hakan Bolat: “Travmayı futbolla atlatabiliriz”
15.02.2023 09:21
A+
A-
TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi İskenderunspor’un Başkanı Hakan Bolat, ligden çekilmeme kararını Akşam gazetesinden Orçun Özateş’e anlattı.

3. sırada yer alan İskenderunspor’un Başkanı Bolat, “Depremde Uğur ve İbrahim hocamız ile bir tane oyuncumuzu kaybettik. Biz ligden çekilmeyeceğiz. Devam edeceğiz. Şehrin buna ihtiyacı var. Çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Travmayı atlatmak için buna ihtiyacımız var. Bir de şampiyonluk olursa insanlar acayip sevinir” dedi.

Başkan Hakan Bolat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Takımın durumu çok kötü ve futbolcularımın moralleri bozuk ama buna rağmen kendileri beni arayarak lige devam etmek istediklerini söylediler. Maçları İstanbul’da oynamak istiyoruz. Takımın Riva’da kalmasını planlıyoruz. Herkesten maddi ve manevi destek bekliyoruz. Öncelikle bu takımı yaşatmamız lazım. Şanlıurfa da lige devam etmek istiyor. Onlar da lige Antalya’da devam etmeyi planlıyor.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.