DOLAR 32,6037
EURO 34,7682
ALTIN 2478,925
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hadziahmetovic Beşiktaş yolunda

Beşiktaş, Konyaspor’un orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic’i kadrosuna katmak üzere. Transferle ilgili iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Hadziahmetovic Beşiktaş yolunda
31.01.2023 15:01
A+
A-

Konyaspor’a 2016 yılının ara transfer döneminde 500 bin bonservis bedeli ile Bosna Hersek’in Zeljeznicar ekibinden transfer edilen Amir Hazdiahmetovic için ve Trabzonspor’un da ilgisinin olduğu transferde imza aşamasına yaklaştı.

Konyaspor ile yapılan pazarlıklar sonrası iki tarafın, 3 milyon euro civarında bir bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşma aşamasına geldi.

Beşiktaş ayrıca Konyaspor’a oyuncunun oynayacağı maç sayısına göre maksimum 1 milyon euro bulan bonuslar ödemeyi de kabul etti.

İki kulüp arasındaki resmi anlaşmanın tam olarak sağlanmasından sonra, Bosnalı orta saha 4.5 yıllık sözleşmeya imza atacak.

Yeşil-beyazlı ekiple bu sezon 18 maça çıkan Amir, 3 gol atıp, 2 gole de asistlik yaptı. 25 yaşındaki Amir Hadziahmetovic, 2016 yılından itibaren Konyaspor’da 199 maçta forma giydi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.