DOLAR 32,3641
EURO 34,7634
ALTIN 2411,107
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Güneş’ten Dele Alli sözleri: “Oynamayı hakedecek durumda değil”

Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Beşiktaş MKE Ankaragücü ne deplasmanda penaltılarda kaybederek kupaya veda etti

Güneş’ten Dele Alli sözleri: “Oynamayı hakedecek durumda değil”
19.01.2023 00:28
A+
A-
Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Beşiktaş, MKE Ankaragücü’ne deplasmanda penaltılarda kaybederek kupaya veda etti.

Karşılaşma sonrasında Şenol Güneş takımın performansını şöyle değerlendirdi:

“Rakibimiz savunma yaparak kontraya çıkma düşüncesiyle zaman zaman etkili oldu. Golü de buldular. Top kayıplarımız fazla oldu. Zemin de hızlı oynamamızı engelledi. İkinci yarıda oyun ve pozisyon olarak üstündük. Kazanacağımız maç penaltılara kaldı. Kupa hedefimiz vardı, üzgünüz. Bizim için ayakta durma zamanı. Üç günde bir maç oynuyoruz. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Yarış devam ediyor. Elendiğimiz için üzgünüz.”

Şenol Güneş’ten Dele Alli sözleri

Aynı zamanda Dele Alli’nin son durumu için de konuşan tecrübeli Teknik Direktör, “Dele Alli’nin şu an oynamayı hak edecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Oyuncuyu göndermek başka bir şey ve şimdinin konusu değil. Alli, iyi ve kariyerli bir oyuncu. Onun takıma katkı yapmasını bekliyoruz.” iifadelerini kullandı.
Transferler için değerlendirmelerin başladığını da anlatan Güneş, “Maçlara buradaki oyuncularla hazırlandık. Pazar günü maçta da bu oyunculara bakarak değerlendirme yapacağız. Transfer olursa değerlendiririz. Transfer bu ay içinde tüm takımlarda olduğu gibi bizde de konuşulacak.”
Cenk ve Gedson’un sakatlığı
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Cenk ve Gedson içinse şu sözleri söyledi:

“Cenk’in sakatlığı maç öncesi de vardı. Kasığındaki ağrı devam edince oyundan almak zorunda kaldık. Gedson da yorgunluk ve sakatlık arasında gidip geliyor. Bunlar, bu tempoda olabilecek şeyler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.