DOLAR 32,3809
EURO 34,6268
ALTIN 2391,201
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gaziantep’te Erol Bulut dönemi sona erdi

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Erol Bulut ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı. Bulut, kırmızı-siyahlı ekibin Spor Toto Süper Lig’de en uzun süre görev yapan teknik direktörü oldu.

Gaziantep’te Erol Bulut dönemi sona erdi
27.01.2023 21:01
A+
A-

Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada "Gaziantep Futbol Kulübü’müzde yaklaşık 1,5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Erol Bulut ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Erol Bulut’tan veda mesajı

Bulut, sosyal hesabından yaptığı paylaşımda, kulüple karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını hatırlattı.

Göreve gelmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Bulut, "Bu göreve gelmemizde büyük emeği olan başta Sayın Adil Sani Konukoğlu, Cevdet Akınal ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız futbolcu kardeşlerime, kulüp personelimize ve bizleri destekleyen-desteklemeyen tüm taraftarımıza teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de Gaziantep FK’ye başarılar diliyorum" sözlerini kullandı.

Görevinden rekorla ayrıldı

Gaziantep ekibi ile 20 Mayıs 2021’de 3 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Erol Bulut, 618 gün görevde kaldı.

Gaziantep FK, Bulut yönetiminde ligde toplam 57 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda 16 galibiyet ve 17 beraberlik alarak 65 puan toplayan kırmızı-siyahlıların maç başına puan ortalaması 1,14 oldu.

Gaziantep FK’yi Süper Lig’de çalıştıran teknik direktörlerden Marius Sumudica 577, Ricardo Sa Pinto ise 116 gün görev yapmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.