DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaraylı fanatik taraftar çocuklarına G.Saray sevdası aşılıyor

Sarı kırmızı boyalı evde yaşayan taraftar, Galatasaray sevgisini çocuklarına da aşılıyor.

Galatasaraylı fanatik taraftar çocuklarına G.Saray sevdası aşılıyor
13.08.2023 15:21
A+
A-
Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki sarı kırmızı boyalı evde yaşayan fanatik Galatasaray taraftarı 42 yaşındaki Metin Kayan, 5 çocuğuna da aynı sevgiyi aşılıyor.

Turgut Özal Mahallesi’nde yaşayan Kayan, AA muhabirine, 2019’da 2 katlı müstakil evinin dış cephesini sarı kırmızı renklerle boyadığını, giriş kapısına Galatasaray amblemi astığını söyledi.

Sarı kırmızı renklere olan bağlılığının babasından geldiğini kaydeden Kayan, “Galatasaray sevgisi bize babamızdan hatta dedelerimizden kalan bir miras. Çocukluktan gelen bir aşk, bir sevda. Maç günlerinde evimizde stadyum havası yaşanıyor. Çocuklarımla birlikte maçları izliyoruz. 5 çocuğuma da bu sevgiyi aşılıyorum.” dedi.

“EN BÜYÜK HAYALİM STATTA MAÇ İZLEMEK

Galatasaray’ın 23. şampiyonluğunda mahallede yaşayan herkesin kendi evlerinde toplandığını anımsatan Kayan, şampiyonluğu havai fişeklerle ve şarkılarla kutladıklarını, kutlamanın çok güzel geçtiğini belirterek, “Babam, Galatasaray’ın unutulmaz oyuncularından ‘Taçsız Kral’ lakaplı Metin Oktay’a olan sevgisinden dolayı başta Musa olan ismimi Metin olarak değiştirdi. En büyük hayalim İstanbul’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta çocuklarımla birlikte maç izlemek.” ifadelerini kullandı.

Kayan’ın 19 yaşındaki kızı Rozerin Kayan da babasının izinden gittiğini ifade ederek, “Çocukluğumdan beri Galatasaray aşığıyım. Takımı çok seviyorum. En büyük hayalim üniversiteyi kazanıp babamla beraber stadyumda maç izlemek.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.