DOLAR 32,2632
EURO 34,6535
ALTIN 2434,746
BIST 10005,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’ın gözü Beşiktaş’ın rekorunda

Galatasaray, galibiyet serisini Ümraniye zaferiyle 11 maça çıkarırken gözünü Beşiktaş’ın rekoruna (13) dikti. Taraftarın da biletleri bir dakika içinde bitirmesi oyuncuları daha da ateşledi.

Galatasaray’ın gözü Beşiktaş’ın rekorunda
04.02.2023 12:57
A+
A-
Spor Toto Süper Lig’de hafta içinde Ümraniyespor’u yenen ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 6’ya çıkaran Galatasaray kazandıkça daha da hırslanıyor.

Ligde üst üste 11 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve gözünü Beşiktaş’ın 13 maçlık rekoruna diken sarı-kırmızılılar aynı ciddiyet ve konsantrasyonla Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Cim-Bom’da zorlu maç için satışa çıkan biletler 1 dakikada tükendi, taraftarın bu büyük ilgisi takımı daha da ateşledi. Galatasaray yarınki maçı da kapalı gişe oynayacak.

Sarı-kırmızılı yönetim de bu sezonki geleneği bozmayacak ve yine zorlu bir maç öncesi özel prim verilecek. Bu primin rakamı açıklanmazken, yine uğur olsun diye karşılaşma sonrası oyunculara verilecek tutar söylenecek. Yönetimin Trabzon maçında alınacak galibiyet durumunda Fenerbahçe karşılaşmasında olduğu gibi 10 milyon lira prim vermesi bekleniyor.

Teknik Direktör Okan Buruk da ekibiyle beraber maça yoğun şekilde hazırlanıyor. Genç teknik adamın antrenman saatleri dışında tesislerde saatlerce mesai harcadığı ve rakiplerini analiz ettiği bildirildi.  
blank

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.