DOLAR 32,3597
EURO 34,7341
ALTIN 2396,14
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’ı Norveç’te zorlayacak 3 madde!

Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde ile deplasmanda karşılaşacak. Avantajlı skorla İstanbul’a dönmek isteyen sarı-kırmızılı takımda teknik heyeti Norveç’te zorlayacak koşullar düşündürüyor.

Galatasaray’ı Norveç’te zorlayacak 3 madde!
22.08.2023 14:21
A+
A-
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray 23 Ağustos Çarşamba günü Molde ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım avantajlı bir skorla İstanbul’a dönmeyi hedefliyor.

G.SARAY’I ENDİŞELENDİREN FAKTÖRLER

Norveç temsilcisi Molde ile ilk maçını deplasmanda oynayacak Galatasaray’ı bazı durumlar endişelendiriyor. Sarı-kırmızılı kulüp için çok büyük önem taşıyan eşleşmenin ilk ayağı öncesi kaygı uyandıran noktalar şöyle sıralanıyor:

SENTETİK SAHA RİSKİ: Norveç temsilcisi maçlarını Aker Stadı’nda oynuyor. 11 bin 249 kişi kapasiteli stadın çimleri sentetik. Bu durum Galatasaray cephesinde özellikle pas trafiği ve sakatlık tehlikesi nedeniyle endişe yaratıyor.

ISI FARKI VE YAĞMUR: Molde’de maç saatinde hava sıcaklığı 12-13 derece olacak. Gün içerisinde ise 16 derece. İstanbul ile aradaki bu ciddi orandaki sıcaklık farkından oyuncuların olumsuz etkilenmesinden korkuluyor. Maç saatinde ayrıca yağmur da bekleniyor.

MOLDE DAHA HAZIR: Norveç temsilcisi fiziksel olarak Galatasaray’dan daha hazır durumda bulunuyor. Ligde 19 hafta sonunda 4. sırada bulunan Molde Şampiyonlar Ligi elemelerinde ilk olarak Helsinki’yi sonra da Klaksvik’i eledi. Norveç ekibi iki rakibine karşı da deplasmanda kazanıp kendi evinde kaybetti.

SON ÇALIŞMA BUGÜN STATTA

Galatasaray, Molde maçının hazırlıklarına dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılı futbolcuların, Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki idmanda, taktik çalışmalar üzerinde durduğu ifade edildi. Cim-Bom bu sabah Norveç’e gidecek ve saat 20.30’da Aker Stadı’nda yapacağı son antrenmanla Molde mesaisini tamamlayacak. Teknik patron Okan Buruk ve bir oyuncu idman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.   

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.