DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’dan Beşiktaşlı depremzede Yağız’a destek!

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye’yi vurdu. Enkazdan çıkarılan 4 yaşındaki Beşiktaşlı Yağız’a Galatasaray’dan destek geldi.

Galatasaray’dan Beşiktaşlı depremzede Yağız’a destek!
10.02.2023 19:06
A+
A-
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem, toplam 10 ilde can kaybına sebep oldu. Tüm Türkiye yaralarını sarmak için bölgeye hareket ederken, depremzedeler için yardım kampanyaları başlatıldı.

Adıyaman’da enkaz altında kalan anne ve 4 yaşındaki oğlu arama kurtarma ekipleri tarafından tespit edilerek, çıkarılma çalışmaları başladı. Ekipler, enkazdan sağ olarak çıkarılan minik Yağız’a tuttuğu takım ile moral verdi. Beşiktaşlı olduğu kaydedilen 4 yaşındaki Yağız’a “En büyük Beşiktaş” denildi.

Beşiktaş: “En büyük sensin Yağız, sen çok güçlüsün”

Beşiktaş, haber videosunu sosyal medyadan paylaşarak minik taraftarına destek oldu. Yapılan paylaşımda “Yağız 105 saat sonra enkazdan çıkartıldı. En büyük sensin Yağız, sen çok güçlüsün, iyileşeceksin…” ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray: “Nice şampiyonluklar, güneşli günler göreceksin”

Galatasaray ise Beşiktaş’ın paylaşımını alıntılayarak, “Varlığın dünyaya bedel Yağız! Nice şampiyonluklar, güneşli günler göreceksin…” dedi ve notun sonuna siyah-beyaz iki kalp ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.