DOLAR 32,5825
EURO 34,984
ALTIN 2425,637
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da yeni yıldız için geri sayım!

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye teknik direktör Okan Buruk yönetiminde devam ediyor. Sarı kırmızılı ekibin başarılı yöneticisi Erden Timur’un müjdesini verdiği transferin gelecek hafta tamamlanması ve yıldız ismin İstanbul’a getirilmesi planlanıyor.

Galatasaray’da yeni yıldız için geri sayım!
19.08.2023 13:54
A+
A-
Galatasaray’ın transfer operasyonlarını yürüten Erden Timur, merakla beklenen 8 numaranın önümüzdeki hafta belli olacağının müjdesini verdi.

Olabilecek en iyi opsiyonu getirmek istediklerini söyleyen Timur’un en çok istediği orta saha oyuncularının başında Bayern Münih’ten Ryan Gravenberch geliyor. Sarı kırmızılılar, 21 yaşındaki Hollandalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak üzere girişimlerini sürdürüyor.

Erden Timur ayrıca Bologna’nın Arjantinli orta sahası Nicolas Dominguez’in de gündemlerinde olduğunu, ancak daha da iyi alternatifler üzerinde çalıştıklarını dile getirdi.

blank

YENİ ROTA İSPANYA

Maliyeti yüksek olan isimlerden Rodrigo de Paul konusunda da pazarlıklar sürüyor. Sarı kırmızılılar, haftaya İspanya’ya temsilci göndererek Atletico Madrid ile pazarlıkları son aşamaya getirmeyi hedefliyor.

29 yaşındaki Arjantinli yıldız ise Galatasaray’ın ilgisine çok sıcak yaklaşıyor ve kulüplerin anlaşması halinde, transferin olumlu sonuçlanmasına yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor. Galatasaray Yönetimi, orta saha transferi için en az 10 milyon Euro’luk bonservis bütçesini hazırlamış durumda.   

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.