DOLAR 32,5828
EURO 35,0393
ALTIN 2460,381
BIST 9834,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da Nelsson gelişmesi: Serbest kalma bedelini ödeyebilirler

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da takımın yıldız oyuncularından Victor Nelsson’un takımdan ayrılma ihtimali doğdu.

Galatasaray’da Nelsson gelişmesi: Serbest kalma bedelini ödeyebilirler
11.08.2023 12:39
A+
A-
Her ne kadar teknik ekip bir süre önce Victor Nelsson’un bu sezon da Galatasaray’da kalacağını açıklasa da Danimarkalı futbolcu konusunda da hareketli günler yaşanıyor.

Son olarak İngiliz kulübü Nottinhgam Forest, 24 yaşındaki savunmacının bonservisini almak üzere devreye girdi.

25 MİLYON EURO

Nottingham’ın Nelsson’un menajeriyle görüştüğü, genç oyuncunun 25 milyon euro’luk serbest kalma maddesinin devreye sokulması konusunda bir plan yapıldığı bildirildi.

blank

2026’YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Galatasaray’a 2021 yazında transfer olan Nelsson’un takımıyla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar ediyor.

7 MİLYON EURO’YA ALINDI

24 yaşındaki Victor Nelsson, Galatasaray formasıyla çıktığı 81 resmi maçta 2 gol kaydetti. Galatasaray, yıldız oyuncuyu 2021-22 sezonunun başında Kopenhag’dan 7 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.