DOLAR 32,3179
EURO 34,8195
ALTIN 2389,546
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da Avrupa yanılttı! Lig için erken uyarı

Galatasaray’da Torreira’nın yokluğu çok hissediliyor. Oliveira yine formsuz. Yeniler ortalarda yok. Defans açık veriyor, hücumda üretkenlik sıkıntısı var. Sezona en formda başlayan isimler Muslera ve Nelsson…

Galatasaray’da Avrupa yanılttı! Lig için erken uyarı
14.08.2023 10:36
A+
A-
Sezon açılışını Avrupa kupalarında yapan; UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Zalgiris ve Olimpija maçlarında 2 galibiyet 1 beraberlik alan Galatasaray, çok daha sert bir rakip karşısında; Süper Lig’in ilk sınavında zorlandı.

Aslan, transfer yasağı olduğu için takviye yapamayan, geçen sezonun kadrosuyla mücadele eden Kayserispor önünde hem skor hem de futbol olarak tatmin etmedi. Muslera ve Nelsson dışında takımda öne çıkan isim olmadı.

BAKAMBU ANLAŞAMADI

İşte ilk lig maçında gözlemlenen en önemli eksiklikler:

Yeni transferlerden sadece Bakambu ilk 11’deydi. Kongolu santrforun kanatlardaki Kerem ve Barış ile uyumsuzluğu dikkat çekti.
Geçen sezonun oturmuş kadrosuna rağmen hücumdaki üretkenlik eksikliği dikkat çekti.

Büyük umutlarla alınan Angelino ortalarda yok. 4 resmi maçın 3’ünde 174 dakika süre aldı; katkı yapamadı.

OLİVEİRA YETERSİZ

Sergio Oliveira’nın formsuzluğu nedeniyle Cimbom, oyun kurmakta zorlanıyor. Portekizli futbolcunun özellikle Şampiyonlar Ligi grupları için yetersiz olduğu gözlemleniyor.

Lucas Torreira’nın yokluğunda orta saha baskısı azaldığı için savunma çok açık veriyor. Arkaya ve araya atılan her top sıkıntı yaratıyor. İş kaleci Muslera’ya kalıyor. 
blank

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.