DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da Abdülkerim Bardakcı bildiğiniz gibi!

Galatasaray’ın yıldız savunmacısı Abdülkerim Bardakcı, hava toplarındaki hakimiyetini yine kanıtladı! 28 yaşındaki futbolcu, en kritik anda Zalgiris karşısında skora dengeyi getirdi.

Galatasaray’da Abdülkerim Bardakcı bildiğiniz gibi!
26.07.2023 11:45
A+
A-
Galatasaray’da özellikle geçen sezon kritik anlarda sahneye çıkan Abdülkerim Bardakcı, kaldığı yerden devam etti.

28 yaşındaki stoper, Zalgiris mücadelesinde 11’de başladı. Geçen sezonki partneri Victor Nelsson ile sahada yer alan milli futbolcu, Danimarkalı ile her zamanki gibi uyumlu görüntüsüyle dikkat çekti.

Başarılı savunamcı , en kritik anda da yine sahnedeydi. Deneyimli savunmacı, Sergio Oliviera’nın ortasında rakip fileleri havalandırdı ve skora dengeyi getiren isim oldu. Abdülkerim, sahada kaldığı süre içerisinde ise geçen sezonu aratmadı ve gelecek adına iyi sinyaller verdi.

ANGELINO SAKATLANDI VE ÇIKTI

Sezonun en flaş transferlerinden biri olan Angelino, ilk resmi maçına dün akşam çıktı. Zalgiris mücadelesinde harika bir futbol ortaya koyan, özellikle hücum performansı ile göz dolduran İspanyol futbolcu, alkışları topladı. Ancak 28 yaşındaki oyuncu, maçın son anlarında korkuttu. 84. dakikada sakatlanan Angelino, yerini Dubois’e bıraktı. Angelino’nun durumuyla ilgili olarak gün içerisinde bir açıklama yapılması bekleniyor.  

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.