DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray, Tete’de işini sağlama aldı

Brezilyalı futbolcu Tete’yi renklerine bağlayan Galatasaray, bu transferde hukuki bir sorunla karşılaşmamak için uluslararası hukuk firmalarından rapor aldı.

Galatasaray, Tete’de işini sağlama aldı
11.08.2023 09:54
A+
A-
Transferin hızlı kulüplerinden Galatasaray, günlerdir beklenen Tete transferini de sonunda açıkladı. Sarı-kırmızılılar bir süre önce İstanbul’a getirdiği Brezilyalı futbolcunun transferini de sonuçlandırdı.

YASAL SORUN ÇIKMADI

Shakhtar Donetsk ile bu senenin sonuna kadar sözleşmesi bulunan ancak Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle FIFA’nın oyunculara tanıdığı haktan faydalanarak bu kontratını tek taraflı sonlandıran 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Cim-Bom bir süredir yasal durumla ilgili inceleme yürütüyordu. Uluslararası hukuk firmalarından, transfere ilişkin yasal bir risk olmadığı yönünde raporlar ulaştıktan sonra sarı-kırmızılı kulüp transferi resmen açıkladı ve oyuncunun maliyetlerini KAP’a bildirdi.

blank

2.8 MİLYON EURO MAAŞ

Tam ismi Mateus Cardoso Lemos Martins olan futbolcu hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 euro garanti ücret ile toplam 3.100.000 euro net imza ücreti ödenecektir” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.