DOLAR 32,471
EURO 34,7074
ALTIN 2433,319
BIST 9907,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray, imza töreninde sürpriz açıklama yapabilir

Yeni transferlerine imza töreni düzenleyecek olan Galatasaray’da Fred transferi tören esnasında açıklanabilir.

Galatasaray, imza töreninde sürpriz açıklama yapabilir
30.07.2023 12:21
A+
A-
Sezon başından beri Kaan Ayhan, Angelino ve Cedric Bakambu’yu kadrosuna katan Galatasaray, sonrasında ise Wilfried Zaha ve Mauro Icardi’yi renklerine bağladı. Şampiyon kadronun üstüne yapılan takviyeler taraftarı coştururken, Rams Park’ta yeni isimler görücüye çıkacak.

ZANIOLO DA ATABİLİR

Hafta içi Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanşında Zalgiris Vilnius karşılaşması öncesinde, taraftara açık idman gerçekleştirilecek. 19.05’te başlayacak organizasyonda yeni yıldızlar imza atacak. Bu arada ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle sessiz sedasız takıma katılan Nicolo Zaniolo’nun da imza törenine katılabileceği iddia edildi.

ÜCRETSİZ OLACAK

Organizasyon ayrıca ücretsiz olacak. 2023-2024 Kombine, VIP kombine, Loca sahipleri antrenman etkinliğine ücretsiz olarak katılacak.

Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: “İmza günü kapalı olacağı için, Batı tribününden kombinesi olan taraftarlarımız Doğu/Kuzey ve Güney tribünlerine giriş yapabilirler. Biletler, 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü, saat 11.00’de www.passo.com.tr ve passo uygulamasından (passolig kart sahiplerine) ücretsiz olarak satışa sunulacaktır. Ayrıca, Taraftarlarımız 30 Temmuz Saat: 10.00’dan itibaren Aslanlıyol bilet satış gişelerinden de ücretsiz bilet satın alabileceklerdir.”

FRED AÇIKLANABİLİR

Galatasaray hedefinde uzun bir süredir İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın formasını giyen Fred var. Brezilyalı orta saha oyuncusu ile daha önce söylenildiği gibi birçok konu üzerinde anlaşıldı.

Fred için Galatasaray’ın hem oyuncu hem de kulübüyle her konuda anlaştığı öne sürüldü. Ayrıca bugün gerçekleşecek olan şölen sırasında Fred’in açıklanabileceği iddia edildi.

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.