DOLAR 32,5459
EURO 34,8989
ALTIN 2433,209
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray galibiyet serisini sürdürdü

Lider Galatasaray kazanmaya devam ediyor. Fraport TAV Antalyaspor’u 2-1 mağlup eden sarı kırmızılılar, resmi maçlarda üst üste 12, Süper Lig’de de 9. galibiyetini elde etti.

Galatasaray galibiyet serisini sürdürdü
22.01.2023 16:01
A+
A-

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Fraport TAV Antalyaspor’u 2-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

23 Ekim 2022’de Corendon ile 2-2 berabere kalan sarı kırmızılılar, o tarihten bu yana lig ve kupada oynadığı 12 maçı da kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Ofspor, Keçiörengücü ve Corendon Alanyaspor’u eleyen Okan Buruk’un öğrencileri ligde de 9 maçtır kazanıyor.

Bu karşılaşmalarda 31 kez ağları havalandıran Galatasaray, kalesinde 7 gol gördü. Sarı kırmızılı ekip, 45 puanla liderliğini sürdürürken teknik direktör da performansıyla kulüp tarihine geçti.

Tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray’ın başında tek sezonda üst üste en çok resmi maç kazanan teknik direktör olmayı başardı.

Okan Buruk ayrıca, sarı kırmızılıların başında Süper Lig’de bir sezonda üst üste 9 galibiyet gören üçüncü teknik direktör olarak kayıtlara geçti.

Galatasaray, Mustafa yönetiminde 1987-1988 sezonunda, idaresinde ise 2011-2012 sezonunda üst üste 9 galibiyet elde etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.