DOLAR 32,5451
EURO 34,9059
ALTIN 2424,96
BIST 9680,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’ye Ndombele’den kötü haber

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Bir süredir Fenerbahçe’nin transfer gündeminde bulunan Tanguy Ndombele’den Fenerbahçe’ye kötü haber geldi.

Fenerbahçe’ye Ndombele’den kötü haber
17.08.2023 12:18
A+
A-
Orta saha transferi yapmak isteyen Fenerbahçe’de bir süredir Tanguy Ndombele ismi anılıyordu. Fransız oyuncudan Fenerbahçe’ye kötü haber geldi.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, Tanguy Ndombele’nin antrenman performanslarından memnun kalmadı. Yunan hocanın kesin olarak kadrosunda düşünmediği Ndombele için yeni bir gelişme yaşandı.

TEK TEKLİF FENERBAHÇE’DEN 

Hocanın kadroda düşünmediği ve Tottenham’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ndombele’ye tek resmi teklifin Fenerbahçe’den geldiği belirtildi.

TÜRKİYE’Yİ İSTEMİYOR

Haberde; Sarı-lacivertlilerin Tottenham ile Fransız oyuncunun Türkiye’ye gelmek istememesinden dolayı anlaşamadığı ifade edildi.

TANGUY NDOMBELE KİMDİR?

Geçen sezon Napoli’de kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Fransız orta saha için Fenerbahçeli yöneticiler de kiralama hamlesinde bulundu. Tottenham’ın 2019 yılında Lyon’dan 62 milyon euroya transfer ettiği Tanguy Ndombele’nin İngiliz ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.  

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.