DOLAR 32,4067
EURO 34,7973
ALTIN 2400,96
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü kaleci!

Son Dakika Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe’nin transfer listesinde bulunan İspanyol David De Gea’da önemli bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü kaleci!
18.08.2023 10:30
A+
A-
Son Dakika Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçe kaleci transferi için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertliler Livakovic’in belirsizliği sebebiyle listesindeki diğer adaylarla da görüşmeler gerçekleştiriyor. 

Fenerbahçe bonservisi elinde bulunan David De Gea’yı yeniden gündemine aldı.

blank

FENERBAHÇE’YE MÜJDELİ HABER

Sarı-lacivertliler’in kaleci adayları listesinde ilk sıralarda yer alan David De Gea için önce Real Madrid devreye girdi.

Ancak İspanyol devi daha sonra Chelsea’den Kepa’yı kiralayarak devreden çıktı. Bu gelişme, Fenerbahçeli taraftarları sevindirse de bu kez Almanya’dan endişelendiren bir haber geldi.

Bayern Münih’in, Manchester City’li Stefan Ortega’yı alamaması halinde De Gea’yı kadrosuna katacağı belirtildi. City’nin Ortega’yı bırakmak istemediğini açıklaması moralleri bozmuştu. Ancak dün Alman basınında yer alan yeni haberler bir kez daha Sarı-lacivertliler’e rahat bir nefes aldırdı.

Buna göre Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel’in, İspanyol file bekçisini istemediği, Ortega olmazsa Leeds’ten Meslier’in transfer edileceği belirtildi.

HEDEF NOKTA ATIŞI

Fenerbahçe, şu anda 32 yaşındaki kaleciyi ciddi bir şekilde isteyen tek Avrupa kulübü konumunda bulunuyor. Bu durum da çok önemli bir avantaj olarak görülüyor. Bonservisi elinde olan İspanyol kaleciye Suudi Arabistan’dan ve ABD’den ilgi var.

De Gea’nın önceliği kariyerini Avrupa’da sürdürmek olsa da özellikle Suudi takımlarından gelecek cazip bir teklifin kararını değiştirebileceği kaydedildi.

Kaleci konusunda nokta atışı yapmak isteyen yönetim, De Gea’yı bitirme noktasına getirmeye çalışsa da Keylor Navas ve Dominik Livakovic’te de aşama kaydedip, sonunda bu üçlü arasından seçim yapmayı planlıyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.