DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’nin rüyası: Sadio Mane

Fenerbahçe, Bayern Münih’in kadroda düşünmediği Sadio Mane’nin durumunu yakından takip ediyor.

Fenerbahçe’nin rüyası: Sadio Mane
27.07.2023 09:06
A+
A-
Fenerbahçe, Wilfried Zaha’dan çok daha fazla ses getirecek bir transfer yapmak için çalışıyor. Gündeme birçok yıldız isim geldi. Ancak hiçbirisi Sadio Mane kadar, tam anlamıyla yeri yerinden oynatacak bir oyuncu değildi.

Alman ve Fransız medyasında çıkan haberlere göre hem menajerlik şirketi hem de Bayern Münih, Mane’nin Al-Nassr’dan gelen senelik 40 milyon Dolarlık teklifi kabul etmesi için Senegalli futbolcuya baskı yapıyor. Ancak daha önce Al-Hilal ve Al Ittifak’ın tekliflerini geri çeviren Sadio Mane’nin Suudi Arabistan’a transfer olmak istemediği belirtildi.

Senegalli yıldızın, Şampiyonlar Ligi’ni bir kez daha kazanmayı denemek için Bayern Münih’te en az bir sezon daha kalmayı planladığı belirtildi.

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü oyuncuyla ilgili henüz bir girişimi olmadığı ancak durumu yakından takip ettiği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler, ağustos ayının sonuna kadar bekleyerek, transfer için bir fırsat çıkması halinde tüm imkanlarını Mane için seferber edebilir.

SADIO MANE KİMDİR?

Metz ile profesyonel olan Sadio Mane, adını 2012’de transfer olduğu RB Salzburg ile duyuran Mane 2014 yazında 23 milyon euro bonservisle Southampton’a transfer oldu. Senegalli yıldız, 2016 yazında 41.2 milyon euro karşılığı Liverpool’a transfer oldu. Liverpool ile tarihi başarılar elde eden Mane, geçen yaz 32 milyon euro karşılığı Bayern Münih’e transfer oldu.

Sadio Mane, profesyonel kariyerined oynadığı 492 maçta 204 gol atıp 101 asist yaptı. 

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.