DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’den Zeki Çelik’e 7 milyon euro!

Fenerbahçe, Roma’da forma giyen milli oyuncu Zeki Çelik için İtalyan ekibine 7 milyon Euro bonservis bedeli önerdi.

Fenerbahçe’den Zeki Çelik’e 7 milyon euro!
27.07.2023 10:15
A+
A-
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir Milli futbolcuyu daha kadrosuna katmak istiyor. 

8+3 kuralı sebebiyle bek bölgesine bir yerli takviyesi yapmayı isteyen Fenerbahçe, Mert Müldür ile temasa geçmiş fakat Sassuolo ile görüşmeler tıkanmıştı. 

Sarı-lacivertiler bu kez rotayı bir başka İtalyan takımı Roma’da oynayan Zeki Çelik’e çevirmişti. Kanarya bu transfer için İtalyan ekibine 7 milyon euro bonservis bedeli önerildi.

SON KARAR MOURINHO’NUN 

Geçen sezon Lille’den Serie A temsilcisi Roma’ya bu fiyata transfer olan 26 yaşındaki sağ bek için son kararı Çizme ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho verecek.

Roma formasıyla geçen sezon 34 maça çıkan Zeki Çelik, 2 bin 28 dakika sahada kalırken 1 defa asist yaptı. Milli yıldız gol sevinci ise yaşayamadı. 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.